Wie we zijn


Wij geloven dat elke persoon uniek is, met potentieel en unieke talenten. Dit is een uitgangspunt vanuit ons perspectief om te herkennen hoe iemand is. Wij kijken niet naar de beperkingen, maar onze zorg is aangepast aan de wensen en behoeften te midden van kleinschaligheid, waardoor een vertrouwde sfeer ontstaat


Wat we doen is een veilige omgeving creëren waarin iemand zich maximaal kan ontwikkelen. Ons vertrekpunt is gebaseerd op kansen, mogelijkheden en kwaliteiten.


Aandacht voor mensen staat centraal bij Successful Mindset; van hen wordt gekeken welke zorg het beste past en hoe we daar bij Successful Mindset het beste op kunnen aansluiten.

Kernwaarden


Onze vier kernwaarden bepalen ons handelen, onze zorg en ons werk. Elke dag weer.

Passie
We doen ons werk met passie. We kijken oprecht naar de persoon die tegenover ons zit. Wat heeft hij nodig om met zelfrespect de controle terug te krijgen en als volwaardig burger deel uit te maken van de samenleving? Op die manier bedoelen we voor hem, en dat doen we met heel ons hart.

Innovatie
Onze focus ligt niet op de problemen die op ons pad komen. Wij steken onze energie liever in het bedenken van innovatieve oplossingen. We durven de gebaande paden te verlaten. Zo gebruiken we onze tablet voor beeldcontact met klanten. We ontwikkelen leer- en werkprogramma's om klanten te helpen weer een baan te vinden. We zoeken naar nieuwe mogelijkheden in de buurt voor activering en participatie. En zo komen meer innovatieve ideeën tot bloei.

Verbinden
Samen gaan we ervoor. Voor de opdrachtgever die met zelfrespect een volwaardig onderdeel van de samenleving wordt. Dat doel bereiken we alleen als we goed samenwerken. De klant kwam samen. Samen met zijn familie en vrienden. Samen met andere organisaties. Daarom nemen we het initiatief om alle kennis en kunde van de mensen en organisaties rondom een ​​opdrachtgever te verbinden. We komen er samen!

Ondernemen
We ontwikkelen ons steeds meer tot een sociaal ondernemer die actief is in een nieuwe markt die volop in beweging is. We zien kansen en weten van aanpakken. We zijn slagvaardig, alert op nieuwe mogelijkheden en onze eigen kansen. Kan niet, bestaat niet. Voor elk probleem is er altijd een oplossing.

Meer dan 5 jaar gecombineerde ervaring en expertise