"Ik ZORG voor kwaliteit"  

Aanbevelingen


Azhumad werkt sinds oktober 2019 als persoonlijk begeleider bij mijn zoon.

Azhumad is zeer plichtsgetrouw en professioneel. Hij werkt graag middels doelen, groot of klein en denkt mee over een zinvolle daginvulling en haalbare doelen.
Azhumad denkt in mogelijkheden en staat open voor advies. Hij hanteert een open communicatie. Hij gaat een uitdaging niet uit de weg.
Sinds kort is ook Nadia ingewerkt in de begeleiding en ook zij staat open voor een uitdaging en zet zich ten volle in om de begeleiding zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van mijn zoon.
Wij zijn zeer tevreden over de geboden begeleiding.


Sandy:
gecontroleerd op 26/03/2020

Azhumad is al geruime tijd (2 jaar ongeveer) 1-op-1 begeleider van mijn zoon. Wij (zijn ouders en zijn pb'er vanuit een zorginstelling waar onze zoon opgenomen is geweest) zijn zeer tevreden over de begeleiding die Azhumad levert. Hij werkt in strakke lijnen met ons als ouders. Overlegt alles en geeft alles wat noemenswaardig is direct door. Hij kent onze zoon inmiddels als geen ander en weet precies wat hij nodig heeft. (En wat niet!) Hij is correct en duidelijk. Overal valt over te praten. Hij luistert naar ons en naar onze zoon. Wij laten onze zoon met een gerust hart achter bij hem. (En dat is niet bij iedereen geweest de laatste jaren) En als laatste, maar wel het belangrijkste: mede dankzij de begeleiding van Azhumad woont onze zoon na jaren opname sinds enkele maanden weer thuis. Hij is professioneel, een topper waar wij als ouders heel blij mee zijn!


Suus Kuijpers:
gecontroleerd op 21/09/2019


Azhumad werkt sinds begin 2021 met onze zoon. Azhumad is vriendelijk en positief en zijn benadering is rustig en relaxed: onze zoon voelt zich duidelijk veilig en prettig bij Azhumad die hem op gecontroleerde en goed gedoceerde wijze ruimte en ook begrenzing biedt.
Ik kan Azhumad aanbevelen.


Rebecca:
gecontroleerd op 04/05/2021